Ünlü çikolata markası için bir araya geldiler

Ünlü çikolata markası için bir araya geldiler. Godiva, 90’ıncı yılını Ahmet Güneştekin’in sanat galerisinde ünlü isimlerin katılımıyla kutladı.

Ünlü çikolata markası için bir araya geldiler. 1926 yılından bu yana çikolata ile lüksü buluşturan dünyaca ünlü çikolata markası Godiva, Ahmet Güneştekin’in sanat galerisinde 90’ıncı yılına özel bir davet verdi. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in ve Ahmet Güneştekin’in ev sahipliğini yaptığı davete ilgi oldukça yoğundu. Derin Mermerci-Cem Aydın, Esra Oflaz-Ziya Güvenkaya, Dilek Hanif ve Elif Dürüst davetin en gözde isimleri arasındaydı. Konuklar, Ahmet Güneştekin’in Godiva için özel hazırladığı eseri incelerken beğenilerini söylemeyi de ihmal etmediler.

Ahmet Güneştekin’ten 90 yıl eseri

Godiva’nın bu önemli yıl dönümü ile ilgili konuşan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, “Göz bebeğimiz markalarımızdan biri olan Godiva’nın 90 yıllık çikolata uzmanlığını ve mirasını kutluyoruz. Brüksel, Londra, New York’tan sonra kutlamalarımızın son ayağı için, burada bir araya geldik. Godiva’nın 90’ıncı yılında çok zarif bir sanat eseri olan ‘Lady Godiva’nın Başkaldırısı’nı ortaya koyarak bu günü daha anlamlı kılan değerli sanatçımız Ahmet Güneştekin’e yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

ezgi-kardelen-gunestekin esra-oflaz-ziya-guvenkaya dilek-birgen ahmet-gunestekin




Bir cevap yazın