İki sene öncesine kadar altın dönemini yaşayan ancak sonra gözden düşen UGG botlar tekrar 2015 sonbahar kış döneminde kadınların tekrar gözdesi olma yolunda ilerliyor.
Aslında Avustralyalı sörfçülerin ayaklarını hemen ısıtmak için için üretilmiş olan, ama son dönemde kadınların ‘sıcacık ve çok rahat’ bulduğu UGG botlar geri dönüyor. Bir dönem altın çağını yaşayan ancak 2012’de The Guardian’ın ‘UGG modası bitti!’ diyerek sona erdirdiği, sonrasında da gitgide popülaritesi düşen UGGlar, İngiltere Vogue’a göre yeniden hızlı bir yükselişe geçti.
Üstelik bu kez UGG’lar yalnız gündelik giyimle değil, parlak modelleri gece dışarı çıkmak için de kombinlenebilecek halde. Vogue’a göre hemen her koleksiyonda karşımıza çıkan bohem tarzın da yükseli
şiyle birlikte UGG’lar da bu kışın yeniden gözdesi oluyor.
Editör Yiğit BALKIŞ
yigit@cemiyetmagazin.com































